Over ons

Missie en visie

Veel organisaties zijn voortdurend in beweging. Veranderende markten, veeleisende afnemers, maatschappelijke ontwikkelingen en een wisselende sociale context vragen flexibiliteit en adequate sturing van leiders en steeds vaker eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. De transitie naar een nieuw tijdperk in de relatie tussen mens en organisatie is volop in ontwikkeling.

Meer over Missie en visie »

Onze trainers en begeleiders

De trainers, procesbegeleiders en coaches van Plata fundament zijn hoog opgeleid vanuit meerdere disciplines en zijn geaccrediteerd in test- en feedbackmodellen als Insights Discovery ®, TIFF en TMA. Voor elke opdracht en samenwerking geldt dat we, in overleg met u als opdrachtgever, de inzet van onze specialisten afstemmen op het ontwikkelings- of leiderschapstraject dat u voor ogen heeft.

Meer over Onze trainers en begeleiders »

Cases

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt een beeld geschetst van het ontwikkelingstraject en het begeleidingsproces, dat kan worden doorlopen in een concrete situatie. De behandelde casestudies zijn geanonimiseerd. In verband met de omvang zijn de dossiers opgenomen als pdf-bestand.

Meer over Cases »

Wij werken samen met

Opdrachtgevers zien dat we gedreven, met kunde en plezier ons vak uitoefenen, vanuit onze missie om te helpen hun ambities waar te maken. Regelmatig vragen we hen om een evaluatie van onze werkzaamheden of een korte schets van wat onze ontwikkelingstrajecten of begeleidingen hebben opgeleverd.

Meer over Wij werken samen met »