Onze trainers en begeleiders

De trainers, procesbegeleiders en coaches van Plata fundament zijn hoog opgeleid vanuit meerdere disciplines en zijn geaccrediteerd in verschillende test- en feedbackmodellen. Voor elke opdracht en samenwerking geldt dat we, in overleg met u als opdrachtgever, de inzet van onze specialisten afstemmen op het ontwikkelings- of leiderschapstraject dat u voor ogen heeft.

Pia Umans

Pia is oprichtster van het Plata Instituut en heeft verschillende trainingsmethodieken en werkmodellen geïntegreerd en vertaald naar effectieve opleidingsprogramma’s. Zij is gespecialiseerd in het werken met organisatiescriptanalyse binnen teams en afdelingen, waarmee het succes van veranderingstrajecten binnen organisaties kan worden verduurzaamd.

Pia Umans

"Wie nooit van mening verandert laat veel kansen liggen."

Bekijk LinkedIn van Pia Umans E-mail naar Pia Umans

Arno de Beer

Arno is een inspirerende coach en trainer, die zich de mentor-stijl aangemeten heeft. De diverse commerciële en leidinggevende functies die Arno jarenlang bekleed heeft, leveren de rijke voedingsbodem voor zijn aansprekende, pragmatische vorm van begeleiding. Een sterk EQ in combinatie met praktische nuchterheid zorgen voor zijn grote verbindende kracht.

Arno de Beer

"Hoe meer een mens zichzelf onderzoekt, hoe meer kracht hij in zichzelf vindt."

Bekijk LinkedIn van Arno de Beer E-mail naar Arno de Beer

Gonnie Joosten

“Het leven genieten, zelf groeien en bijdragen aan de groei van anderen daarin ligt mijn passie. Het (her)ontdekken van de eigen kracht, of dat nu in het persoonlijke leven is of in de werkomgeving. Het vraagt om te doen wat je te doen hebt. Hier en nu. En ben je dan toch op weg, geniet er dan van en gun jezelf de verwondering, over jezelf en over de ander". Bezieling, betrouwbaarheid, compassie, oog voor het proces én het resultaat zijn kenmerkend voor haar aanpak.

Gonnie Joosten

"Inside every older person is a younger person, wondering what the hell happened."

Bekijk LinkedIn van Gonnie Joosten E-mail naar Gonnie Joosten

Yvonne Rill

"Van binnen uit bestaat de wens tot leren en ontwikkelen. Dat begint en eindigt met wat je werkelijk vanuit je hart wenst. Met liefde en respect vormgeven van wat wij werkelijk wensen in ons werk en met ons leven, en daar een bijdrage aan leveren bij anderen, dat is wat mij beweegt". Yvonne is sinds 2002 werkzaam als opleider, trainer en coach/begeleider (NOLOC-erkend).

Yvonne Rill

Jurgen van Ree

Jurgen is relatie- en gezinstherapeut en een ervaren proces- en teambegeleider. Zijn passie ligt in het herstellen en verdiepen van relaties. Ook bij teambegeleiding gaat om het om relaties en samenwerking. Relaties op de werkvloer zijn soms net zo complex als de liefde. Zijn werk als relatietherapeut, opleider en teamcoach ligt daardoor dichter bij elkaar dan je mogelijk zou verwachten. Jurgen is grondlegger van Plata Onderwijs en opleider van TA management & organisatieontwikkeling. In teamtrajecten werkt hij ook met Deep Democracy.

Jurgen van Ree

Patrick Odendaal

Patrick Odendaal is internationaal erkend trainer en supervisor in Transactionele Analyse (PTSTA) in het werkveld Organisaties. Hij werkt bijna 20 jaar voor allerlei overheids,- zorg- en welzijnsinstanties waar hij de organisatie ondersteunde om effectiever te werken door procesmanagement toe te passen. Hij gebruikt daarvoor een zelf ontwikkelde methode die eenvoud en helderheid geeft aan het verbeteren van de structuur van de organisatie. Tegelijkertijd ondersteunt hij de organisatie om de cultuur praktisch te verbeteren met de taal van Transactionele Analyse.

Patrick Odendaal

Anne Tetteroo

Op haar achttiende stapte een jonge Anne Tetteroo (life coach) Plata binnen om zich persoonlijk te ontwikkelen, waarbij ze haar plek en passie hervonden heeft. Nu 18 jaar verder begeleidt ze met veel passie en enthousiasme jongeren en volwassenen. Naast een analytisch kijk, maakt ze ook gebruik van haar intuïtie en creativiteit om door middel van inzichten de klant zichzelf tot bloei te laten komen.

Anne Tetteroo

"Laat jezelf toe BLOEI komen.”

Bekijk LinkedIn van Anne Tetteroo E-mail naar Anne Tetteroo

Dennis Vrooland

Trainer en coach die vol voor het contact, de dialoog en een gezonde verbinding gaat. Waarbij mijn focus ligt op dat gene wat nog niet gezien is of kan worden. Mijn innerlijk kompas is gericht op Welkom, veiligheid, vertrouwen, plezier en avontuur. Een ieder van ons heeft zijn of haar eigen potentieel, kwaliteiten, vaardigheden of karakter. Ik wil je graag ondersteunen en begeleiden in het vinden van je eigen koers, unieke stem en jouw potentieel! Graag ondersteun ik teams in het verbeteren van hun onderlinge samenwerking. Door het “goede gesprek” te faciliteren. Dit betekent aandacht voor de onderstroom en psychologische veiligheid in teams, zodat er ruimte komt om “te zeggen wat er gezegd moet worden” om samen ECHT verder te komen.

Internationaal gecertificeerd NLP trainer
- Core NLP

Dennis Vrooland

“Je bent zo welkom met je verhaal, ik wil echt naar je luisteren voorbij de woorden."

Bekijk LinkedIn van Dennis Vrooland E-mail naar Dennis Vrooland