Onze trainers en begeleiders

De trainers, procesbegeleiders en coaches van Plata fundament zijn hoog opgeleid vanuit meerdere disciplines en zijn geaccrediteerd in verschillende test- en feedbackmodellen. Voor elke opdracht en samenwerking geldt dat we, in overleg met u als opdrachtgever, de inzet van onze specialisten afstemmen op het ontwikkelings- of leiderschapstraject dat u voor ogen heeft.

Pia Umans

Pia is oprichtster van het Plata Instituut en heeft verschillende trainingsmethodieken en werkmodellen geïntegreerd en vertaald naar effectieve opleidingsprogramma’s. Zij is gespecialiseerd in het werken met organisatiescriptanalyse binnen teams en afdelingen, waarmee het succes van veranderingstrajecten binnen organisaties kan worden verduurzaamd.

Pia Umans

"Wie nooit van mening verandert laat veel kansen liggen."

Bekijk LinkedIn van Pia Umans E-mail naar Pia Umans

Dennis Vrooland

Dennis gaat in zijn werk vol voor het contact, de dialoog en een gezonde verbinding. Zijn focus ligt op datgene wat nog niet gezien is of kan worden. Hij begeleidt organisaties in het (her)vinden van de onderlinge samenwerking door het “goede gesprek” te faciliteren. Met aandacht voor de psychologische veiligheid, zodat er ruimte komt om “te zeggen wat er gezegd moet worden”.

Dennis Vrooland

“Je bent zo welkom met je verhaal, ik wil echt naar je luisteren voorbij de woorden."

Bekijk LinkedIn van Dennis Vrooland E-mail naar Dennis Vrooland

Yvonne Rill

"Van binnen uit bestaat de wens tot leren en ontwikkelen. Dat begint en eindigt met wat je werkelijk vanuit je hart wenst. Met liefde en respect vormgeven van wat wij werkelijk wensen in ons werk en met ons leven, en daar een bijdrage aan leveren bij anderen, dat is wat mij beweegt". Yvonne is sinds 2002 werkzaam als opleider, trainer en coach/begeleider (NOLOC-erkend).

Yvonne Rill

Jurgen van Ree

Jurgen is een ervaren proces- en teambegeleider. Relaties op de werkvloer zijn soms net zo complex als de liefde. Zijn werk als relatietherapeut, opleider en teamcoach ligt daardoor dichter bij elkaar dan je mogelijk zou verwachten. Jurgen is grondlegger van Plata Onderwijs en opleider van TA management & organisatieontwikkeling. In teamtrajecten werkt hij ook met Deep Democracy.

Jurgen van Ree

Anne Tetteroo

Op haar achttiende stapte een jonge Anne Tetteroo (life coach) Plata binnen om zich persoonlijk te ontwikkelen, waarbij ze haar plek en passie hervonden heeft. Nu 19 jaar verder begeleidt ze met veel passie teams en groepen. Naast een analytisch kijk, maakt ze ook gebruik van haar intuïtie en creativiteit om door middel van inzichten de cliënt zichzelf tot bloei te laten komen. Anne is gespecialiseerd in het Systemische opstellingenwerk.

Anne Tetteroo

"Laat jezelf toe BLOEI komen.”

Bekijk LinkedIn van Anne Tetteroo E-mail naar Anne Tetteroo

Arno de Beer

Arno is een inspirerende coach en begeleider, die zich de mentorstijl aangemeten heeft. De diverse commerciële en leidinggevende functies die Arno jarenlang bekleed heeft, leveren de rijke voedingsbodem voor zijn aansprekende, pragmatische vorm van persoonlijke begeleiding. Een sterk EQ in combinatie met praktische nuchterheid zorgen voor zijn grote empathie.

Arno de Beer

"Hoe meer een mens zichzelf onderzoekt, hoe meer kracht hij in zichzelf vindt."

Bekijk LinkedIn van Arno de Beer E-mail naar Arno de Beer